BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

2010. június 9., szerda

Evermore Prólogus

Sziasztok!Én(Chinty) meghoztam nektek a Prológust ami sztem nem is olyan rosz!Ha minden igaz Waneeey írja meg nektek az 1.fejezet-et.Sok puszi és ha lehet, komizatok!

Prólogus

Gianna kinszenedések árán végre megszülte a gyermeket, akit már akkor szeretett amikor az megfogadnt. Caius eközben csodálattal bámulta szerelmét, aki most nem épp a legjobb pillanatában volt. Arcát vér boritotta és vörös volt a fájdalomtól és erőlködéstől. Mégis szerelmes pillantantássá változott amikor a lány ránézett.
-Szeretlek!-nyögte keserüen Caius.
Tudta hogy szerelme meg fog halni, ha most nem segitenek rajta, mindent Carlise Cullenre és fiára Edwardra bizott, habár magaszerette volna elvégezni az átváltoztatást.
-Készen álsz Gianna?-kérdezte Carlise lágy nyugott hangal.
-Először a kicsit....-lehelte.- kicsit szeretném látni!
-Edward!-az emlitett neve halatárra megrázkodott kezében a kisgyermekkel akinek szépsége felülmulhatatlan volt. Lány arca és szelid arccal nézte a kislányt aki nagyranyiló barna szemekkel koslatta.Isabella ajkai mosolyra huzodtak, kivillantva éles fogait.
-Már is!-mondta mosolyogva.-Itt van!
Isabella rámosolyogtt az anyára, aki szépsége láttán egyből Caiusra nézett. A férfi még mindig szerelmesen nézett rá, és amikor a kislányt nézte mindez szeretetté változott.
-Isabella!-csókolta meg kislányát.Ekkor azonban a kislány lányan beleharapott édesanya puha fehér bőrébe, az apa gyorsan cselekedett.
-Ezt nem szabad Isabella!-mordou fel a férfi, de hangjában érezhető volt a tanitás.Ezen a téren.
Edward egy nagy tüt adott apja kezébe.vámpír méreg volt, ami lehetővé tette hogy Gianna tovább éljen.A szívére célzott és a nő megrázkodott.A vámpírrá válás folyamata elkezdödött...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon tetszett! kár, hogy ilyen rövid lett :( de prólogusnak elég!! :D de nem hiszem, hogy eddig még csak én olvastam volna... komikba belehalna a társaság :S remélem hamar lesz folyti :D